Magic Beauty
Streeperstraat 22
6371 GM Landgraaf
T: 06-42734880
E: info@magicbeauty.nl
KvK: 85045543

Nagelstudio

In april 2008 ben ik begonnen met de opleiding gel nagels, in juli 2009 heb ik mijn diploma hiervoor behaald. De salon bevindt zich in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte in huis.

U kunt terecht voor een manicure, versteviging op natuurlijke nagels, gel nagels en extreme - acryl nagels.

Nagels

Poedergel

Ik werk met poedergel (powder gel van het merk Le Chat), deze is nog niet zo bekend in Nederland.

Poedergel is het nieuwste van het nieuwste, dit is een nieuw systeem dat sneller werkt en een mooi resultaat oplevert. Voor u als klant heeft deze poedergel de volgende voordelen:

 • Dat u geen branderig gevoel meer heeft, dit word vaak als pijnlijk ervaren. Dit komt omdat poedergel geen krimp effect heeft.
 • Door de poedergel is de nagel steviger en toch flexibel.

Gelpolish van Le Chat - The Perfect Match!

Wilt u uw natuurlijke nagels voorzien van een gekleurde lak zonder afgesleten randen, geen scheuren, krassen of doffe nagels meer dan is gelpolish de trent van dit moment ! De gelpolish wordt uitgehard onder een UV - lamp en u heeft 3 weken lang plezier hiervan. Gelpolish is in diverse kleuren te verkrijgen.

Voordeel van deze gelpolish is dat deze na de behandeling meteen droog is en u niet hoeft te wachten dat de lak uitgehard is. Gelpolish kunt u op natuurlijke nagels, gel nagels en op acrylnagels laten maken.

Acryl

Voor klanten die graag acryl nagels willen kan dat ook , ik werk met het merk van Backscratchers Extreme. Dit systeem is zonder liquid of primer dus geen overheersende geuren meer!
Er wordt gewerkt met poeder en een vloeistof, waarna het met een spray wordt uitgehard. Dus geen UV- lamp meer nodig.
Acrylnagels zijn harder dan gelnagels en minder flexibel.
Dit is een geweldig systeem dat zorgt voor een dunne, sterke en natuurlijke uitstraling van de nagel.

Manicure

Nieuw: Spa Manicure

  Maak uw handen & voeten winterklaar! Dit door middel van een heerlijke spa manicure of spa pedicure te laten doen. Een echte verwennerij & ontspanning voor handen en voeten. Magic beauty werkt met de hoogwaardige spa manicure & spa pedicure producten van CND. Deze producten zijn met zorg voor u samengesteld,

  Spa manicure bestaat uit:

  • Almond Milk Bath Een voedende warme hand en nagelolie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met zoete amandel olie, jojoba olie en vitamine E.
  • Almond Moisture Scrub Deze scrub verwijderd dode huidcellen door middel van de fijn gemalen zouten, geraffineerde suiker en de zachte jojoba parels.
  • Almond Illuminating Masque Een glanzend en glimmend handmasker die de huid diep conditioneert en raffineert. Het geeft de huid een gezonde glans. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met zoete amandel olie, jojoba olie en vitamine E.
  • Almond Hydrating Lotion Een zijdezacht hand & body lotion die snel absorbeert en de huid een satijn zacht gevoel geeft met een lichte amandelgeur.
  • Almond Soothing Crème Een rijke, intensieve handcrème welke de huid diep hydrateert en tevens bescherming biedt aan de droge geïrriteerde en of rijpere huid.